cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Cara Anak Kecik Ni Melapik Tangan Di Kepala Ibunya Telah Menambat Hati Masyarakat


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-18 10:16:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Menjadi satu kebiasaan apabila tengok ibu atau bapak buat segala-galanya untuk keselesaaan anak-anak depa dalam apa jua keadaan. tapi situsi ni dah menjadi terbalik pada gambaq yang diambik didalam gheta api di Chengdu, China baghu-baghu ni. Pada gambaq hat sama dok habaq tadi, soghang budak cina dan ibunya dilihat nampak tidoq keletihan sambey bersandaq di tepi tempat duduk.

Kali ni, anaknya dilihat membuat ibunya berasa selesa, sambey bedighi dan bersandaq sambey melapikkan tangan beliau dijadikan sebagai bantai untuk ibunya tidoq. Budak tu, dilihat sedang membawa beg dan barangan lain. soghang penumpang yang menaiki gheta api yang sama bagitau bahawa kanak-kanak tu pada mulanya duduk di sebelah ibunya, tapi beliau memilih untuk bedighi, pasai dia ingin memberikan ruang kepada ibu lain bersama bayi untuk duduk ditempatnya.

Cara anak kecik ni telah menambat hati masyarakat dan mendapat sebanyak 180,000 ribu like dan 18,000 komen. Dalam komen hat sama dok habaq tadi, ada sesetengahnya yang mau mempunyai anak macam dia satu hari nanti malah ada yang tahap mau kanak-kanak tu untuk menikah dengan anak pompuan depa pada masa akan datang.


Cara Anak Kecik Ni Melapik Tangan Di Kepala Ibunya Telah Menambat Hati Masyarakat
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme