cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Camila Cabello Anggap Bts Sangat Berbakat Dan Bijak


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-14 20:58:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Dalam temubuai bersama Teen Vogue, penyanyi lagu Havana , Camila Cabello sekali lagi berkongsi ghasa cintanya kepada ahli kumpulan BTS dan turut menceghitakan pasai pandangannya terhadap kumpulan sensasi Korea Selatan tu. Menurut Camila dia percaya yang secara umumnya media so-siall dan internet telah merobohkan dindin diantara budaya, bahasa serta oghang dan buat kita bersatu.

Jadi, kemasukkan industri Kpop dalam arena muzik mainstream Amerika adalah sesuatu yang patut diraikan. Dan, masa ditanya adakah dia peminat BTS, Camila dengan pantaihnya menjawab yang dia adalah peminat BTS pasai meghasakan kumpulan tu adalah tersangat-sangat berbakat dan peminat-peminatnya jugak turut sama meminati BTS. jelaih Camila, masa dia tengok BTS membuat persembahan di American Music Awards lepaih, dia meghasakan yang tu adalah salah satu persembahan yang torrrbaek pada malam tu dan semua oghang kelihatan betoi-betoi teruja tengok persembahan BTS.

Malah, Camila turut kata yang dia betoi-betoi menghormati persembahan berkualiti tinggi yang BTS hasilkan disetiap persembahan depa. Namun yang sebenaqnya, Camila telah bertemu dengan BTS pada bulan Mei lepaih semasa di Billboard Music Awards tang mana salah soghang ahli kumpulan BTS iaitu V telah memberitahunya secara peribadi yang dia sangat menyukai suagha Camila.

Wow, adakah tu semua petanda yang peminat BTS bakai menyaksikan kolaborasi diantara BTS dengan Camila Cabello. utaranews. com


Camila Cabello Anggap Bts Sangat Berbakat Dan Bijak
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme