cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Buktikan Jantina Sebenaq Ada Oghang Mintak Gambaq Bogey Nizam Rahman


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-13 17:16:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Nama Nizam Rahman bukanlah nama yang asin lagi di kelompok pengguna media so-siall. Serin menghasilkan video-video lawak dan viral, la nih Nizam setandin dengan individu-individu terkenai di media so-siall. Mula terkenai sejak meniru gaya-gaya artis tempatan melalui aplikasi Dubsmash, la nih Nizam mula beranikan diri dengan membuat iklan-iklan digitai yang cukup genius.

Selain femes dengan jalan ceghita yang menarik, Nizam jugak femes dengan watak Ramona yang serin dibawak olehnya. ni antara videonya yang mendapat perhatian Namun apabila terlalu serasi dengan watak hat sama dok habaq tadi. ghamai netizen yang mula mempersoaikan apakah jantina sebenaq Nizam sehinggakan dia mula rimaih dan penin pala dengan soalan-soalan sebegitu.

Melalui sebuah video, Nizam menjelaihkan segala isu dan menegaihkan dirinya adalah lelaki bukannya pompuan. Malah dia jugak membuktikan dia mempunyai halkum, cukup kukuh untuk membuktikan jantina sebenaqnya. Bukan sekali tapi dua kali video macam ni di upload di Instagram. Malah lebih melucukan, di video kedua instafamous ni turut habaq ada pihak yang memintak gambaq bogey untuk buktikan jantinanya.

Haishhh macam tu sekali??? Namun dia menganggap perkara ni sungguh tak masuk akai dan melampau serta engan melayan permintaan macam ni. barangkali pasai tengok Ramona terlalu cun, sebab tu ghamai yang konfius. Suka engok video-video lawak nizam a. k. a Kak Ramona, memang menghiburkan!


Buktikan Jantina Sebenaq Ada Oghang Mintak Gambaq Bogey Nizam Rahman

Buktikan Jantina Sebenaq Ada Oghang Mintak Gambaq Bogey Nizam Rahman
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme