cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Bts Jungkook Teghiak Pasai Peminat


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-15 17:56:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


baghu-baghu ni, kumpulan terhangat di dunia, BTS telah mengadakan konsert akhiaq Wings Tour depa di Korea Selatan dan dah pastinya konsert tu berjalan dengan meriahnya dengan persembahan yang hebat dan menakjubatkan dari kumpulan BTS. walaupun salah soghang ahli kumpulan tu iaitu Jungkook telah memulakan konsert tu dengan senyuman di wajah. tapi, di akhiaq konsert senyuman Jungkook tu dilihat semakin pudaq dan digantikan dengan tangisan yang tak berkesudahan.

masa penghujung konsert Wings Tour tu, setiap ahli kumpulan BTS telah ambik sedikit masa untuk bercakap pasai pencapaian yang telah depa dapati di sepanjang tahun 2017 ni bersama peminat-peminat depa, ARMY yang datang ke konsert tu. elok-elok ja tiba gilirannya, Jungkook telah mengucapkan terima kasihnya kepada setiap peminat yang buat kumpulan BTS berjaya bersama dengan linangan ayaq mata.

Yang pastinya, jelaih Jungkook tu adalah ayaq mata meghajok campoq gembira pasai konsert BTS telah berakhiaq dengan jayanya. Disebabkan tangisan tu, peminat-peminat BTS telah memberikan respond yang positif kepada ucapan spontan Jungkook tu dan turut menyukai wajah comey Jungkook walaupun masa sedang teghiak. Namun begitu, kumpulan tu jugak tak lupa untuk mengucapkan terima kasih depa kepada berjuta-juta peminat BTS diseluruh dunia yang telah sama-sama buat kumpulan tu berjaya sehingga ke peringkat antarabangsa.

utaranews. com


Bts Jungkook Teghiak Pasai Peminat


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme