cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Blackberry Keyone La Nih Boleh Dipra Tempah Pada Ghega Rm2688


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-05-23 19:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


BlackBerry boleh ghamai dok kata salah satu jenama yang kian dilupakan ghamai. Selepaih BlackBerry 10, pihak BlackBerry la nih nampaknya tak lagi memfokuihkan kepada sistem operasi tersendiri, dan la nih beralih kepada penggunaan Android sepenuhnya. Dan sekiranya hampa inginkan peranti Android dengan papan kekunci jasad, maka, BlackBerry KEYone barangkali jawapan bagi hampa.

BlackBerry KEYone mai dengan skrin bersaiz 4. 5-inci, dilengkapi cip pemprosesan Snapdragon 625, memori 3GB RAM, dan menggunakan papan kekunci jasad bersama dengannya. Telefon ni turut menggunakan kamera belakang 12-megapixel, dan kamera hadapan 8-megapixel. Berbeza dengan kebanyakkan pengeluaq peranti Android, BlackBerry KEYone mai dengan antaramuka asai Android tanpa penambahan drastik.

Walaubagaimanapun, pihak BlackBerry menambah beberapa aplikasi khusus macam BlackBerry Hub, BlackBerry Calendar, dan sebagainya selain memfokuihkan kepada kelebihan sekuriti melalui peranti ni. Di Malaysia, beberapa penjuai, termasuk DirectD telah mula menawaqkan BlackBerry KEYone ni untuk dipra-tempah pada ghega RM2688. Ia ghamai dok kata akan mai secara rasminya bermula penghujung Mei 2017 ni.Blackberry Keyone La Nih Boleh Dipra Tempah Pada Ghega Rm2688


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme