cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Berita Baik Pertama Untuk Tahun 2018 6x Mata Ganjaran Mesra Untuk Pelanggan Petronaih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-09 21:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Wow. tergempaq toknek mendengaq yang baucer untuk kempen The Only Game Where Everybody Wins anjuran PETRONAS telah pun habih di redeem ataih sokongan padu para pelanggan. Mengkagumkan!!! Sebagai tanda terima kasih ataih sambutan yang amat mengalakkan, PETRONAS telah tampil dengan satu lagi promosi cukup istimewa buat kita semua. Mulai 6 Januari 2018 sehingga 12 Januari 2018 ni, kita berpeluang untuk mendapat 6X mata ganjaran kad Mesra dengan setiap pengisian minyak PETRONAS atau pembelian di kedai MESRA.

Tak paham? takpa toknek akan terangkan kepada hampa semua. Contohnya mudah saja. Setiap kali hampa mengisi minyak di PETRONAS, setiap 1 liter pengisian, hampa akan mendapat 6x mata ganjaran kad Mesra. Begitu jugak dengan setiap pembelian apa jua barangan di Kedai Mesra. Setiap RM1 yang dibelanjakan, hampa akan dapat 6x mata ganjaran Mesra. mudah kan? Meh sini toknek bagi contoh.

1. Isi minyak Apabila toknek mengisi minyak di PETRONAS sebanyak 40 liter, jumlah mata ganjaran kad Mesra yang akan diperolehi ialah 40 x 6 = 240. Fuh!!! Banyak kan? 2. Berbelanja di Kedai Mesra Sekiranya toknek membeli snacks, ayaq minuman, roti, Hot Wheels, aiskrim dan lollipop dengan jumlah RM50, maka toknek akan mendapat 50 X 6 = 300 mata ganjaran Mesra.

torrrbaek kan? Untuk makluman, sebelum ni PETRONAS menyusun semula sistem mata kepada 3X mata ganjaran Mesra untuk mengisi minyak yang merupakan tawaran tertinggi berbandin jenama lain. Kali ni 6X ganda mata ganjaran Mesra adalah yang TERTINGGI dalam sejarah penah ditawaqkan oleh PETRONAS. Untunglah jadi pelanggan PETRONAS. Cara nak dapatkan mata ganjaran 6 kali ganda ni mudah saja.

Setiap kali isi minyak dan membuat pembelian di Kedai Mesra, hampa hanya perlu swipe kan kad Mesra hampa. Pastikan kad Mesra hampa sentiasa dok ada di dalam dompet dan di bawak ke mana-mana, terutamanya sepanjang tempoh kempen ni berlangsung iaitu dari 6 Januari sehingga 12 Januari 2018 ni. Dalam tempoh masa 7 hari inilah hampa semua kena lenjan isi minyak dan beli banyak-banyak di lebih 1,000 stesen PETRONAS seluruh Malaysia.

Sekiranya hampa belum memiliki kad Mesra, boleh dapatkannya tang mana-mana 1,000 stesen PETRONAS secara chemeyy. lepaih dapat boleh teruih swipe . Yang pentin jangan lupa daftaq melalui SMS ataupun permohonan online di https://www. mymesra. com. my/PETRONAS Mesra Loyalty Programme- -pmlp. aspx , barulah boleh redeem Mata Ganjaran Mesra yang dah kumpoi tu! Untuk SMS, caranya macam di bawah:- KAD MESRA jarak 17 digit nombot Kad Mesra PETRONAS jarak nombot IC jarak Nama dan hantaqkan ke 36372 Jadi tunggu apa lagi? Jangan lepaihkan peluang keemasan ni.

Silalah bergegaih ke stesen PETRONAS berhampiran hampa untuk mengisi minyak dan jugak membuat pembelian di kedai MESRA. Jangan lupa bawak kad MESRA sekali. Selamat mengumpoi mata ganjaran. Maklumat lanjut layari htt


Berita Baik Pertama Untuk Tahun 2018 6x Mata Ganjaran Mesra Untuk Pelanggan Petronaih

Berita Baik Pertama Untuk Tahun 2018 6x Mata Ganjaran Mesra Untuk Pelanggan Petronaih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme