cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Berat Badan Turun Banyak Sebab Sibuk Gheja Izreen


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-07-21 18:42:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Pelakon Izreen Azminda habaq dia kehilangan lima kilogram berat badan dalam tempoh singkat bukan pasai berdiet atau bersenam tapi pasai kehidupannya yang terlalu sibuk. Menurut Izreen, dia terlalu sibuk dengan komitmen sejak kebelakangan ni dan ia merupakan penyebab berat badannya turun secara mendadak. Memang berat badan cheq turun banyak disebabkan terlalu sibuk bekerja dan faktoq tekanan pasai tak dapat berehat dengan cukup jugak menyumbang kepada perkara hat sama dok habaq tadi.

Sebelum ni berat cheq 55 kilogram dah apabila susut lagi, memang menampakkan cheq terlalu kuruih. Alhamdulillah selepaih Aidilfitri barulah cheq dapat berehat, tapi akan kembali sibuk dengan penggambaran pulak selepaih ni, katanya kepada mStaq Online. Tambahnya, dia tak mempunyai pilihan selain bekerja keraih walaupun memudaratkan kesihatannya pasai mempunyai komitmen yang tinggi terhadap keluarga dan anak lelaki tunggainya, Adrian Umaq, 4.

cheq tak boleh bersenang-lenang pasai komitmen sangat tinggi. cheq soghang saja yang bekerja untuk menanggung anak dan keluarga. cheq perlu bayaq rumah, gheta, keperluan anak dan tanggungjawab kepada mak pak. kalau cheq tak rajin bekerja, sapadia akan bayaq semua tu, katanya lagi. Jelaihnya, kalau dia ingin menikah pada masa akan datang, dia berharap suaminya tu dapat meringankan beban serta dapat menerima dia dan anaknya dengan sikap terbuka


Berat Badan Turun Banyak Sebab Sibuk Gheja Izreen
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Onanimus
pada 2017-08-07 03:17:17
Yeie

Onanimus
pada 2017-08-07 03:17:24
Yeke


Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme