cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Bekaih Suami Doakan Yang Baik Untuk Rumah Tangga Joy Revfa Dan Hafiz Hamidun


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-12 15:04:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Pasangan yang baghu saja menikah beberapa bukan lepaih, Hafiz Hamidun dan Joy Revfa la nih ghamai dok kata sedang mengalami masalah rumah tangga. Sejauh mana kebenarannya masih dok belum diketahui pasai Hafiz ada kata sebelum ni kepada MH Online, apabila tiba masa yang tepat dia akan memberikan kenyataan. Menerusi satu perkongsian di laman Facebook milik bekaih suami kepada Joy, Datuk Ray Imran mengakui dirinya meghajok dengan apa yang sedang berlaku ni.

Dari pagi ghamai kwn2 bg info ttg ni mintak komen sy tergempaq meghajok jugak bila mendengaqnya sy doakan semuanya baik2 belaka ya Joy Hafiz, tulih Ray. Di ruangan komennya pulak ghamai yang turut mendoakan yang torrrbaek buat pernikahan pasangan ni. Dyna Danish: Doakn yg torrrbaek tp klu masih dok ada lg jodoh buat dato kita x tau kn manusia hanya merancang tuhan yg tentukan jng amik hati yr Liza Zuhaidi: Assalamualaikum sahabatku.

. Kita Doakn yg torrrbaek bt depa. . Dato x usah penin 2 kn kepala. . Pikiaq diri sendiri dulu baghu pikiaq org lain Apapun kami di MH Online sentiasa mendoakan semuga hubungan rumah tangga yang dibina oleh Hafiz dan Joy dalam keadaan baik-baik saja. Biasalah adat berumah tangga konfem akan ada pasang surutnya. mediahiburan


Bekaih Suami Doakan Yang Baik Untuk Rumah Tangga Joy Revfa Dan Hafiz Hamidun
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme