cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Bekaih Anggota Tara Trauma Selepaih Berat Badan Turun 11kg


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-14 17:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Menjadi soghang artis tadaklah seindah macam yang disangkakan terutama sekali gadih pasai perlu memberi perhatian kepada fesyen serta berat badan pasai ingin sentiasa kelihatan cun. Namun, keinginan untuk kelihatan cun boleh jadi punca seseoghang tu mengalami tekanan yang teghok. Dan, tu turut dirasai oleh salah soghang ahli kumpulan TARA iaitu Areum.

Dalam episode terpalin baghu rancangan reboot idol KBS bertajuk The Unit, Areum mendedahkan yang berat badannya telah turun sebanyak 11kg sejak rancangan tu bermula. Disebabkan tu jugak, Areum terpaksa memintak bantuan pakaq psikologi secara kerap untuk settlekan tekanan psikologi besaq yang dialaminya berkaitan dengan pengurangan berat badan. Malah bukan tu saja, tetap untuk menyesuaikan dirinya dengan standard kecantikan yang sempit.

walaupun Jo Hyuna memuji usaha dan semangat Areum tu namun dia turut menasihatinya Areum supaya tak terlalu memaksa diri untuk gembira, tapi sebaliknya cuba try test menerima emosi yang datang dengan hati terbuka. Malah, peminat jugak mengakui yang Aruem kelihatan lebih kuruih berbandin masa rancangan tu baghu bermula, tapi masih dok menyanyanginya asaikan Areum kekai sihat.

utaranews. com


Bekaih Anggota Tara Trauma Selepaih Berat Badan Turun 11kg
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme