cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Beghenti Gheja Dan Juai Semua Harta Untuk Mengembara Bersama Kucin


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-17 08:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Semua oghang di dalam dunia ni gemaq ingin pergi holiday tapi malangnya, disebabkan oleh kekangan masa dan wang, seseoghang individu tu terpaksa memilih untuk melupakan percutian yang depa impi-impikan. tapi untuk membuat impiannya menjadi kenyataan, soghang lelaki telah memutuihkan untuk meninggaikan serta menjuai segala hartanya untuk menambah jumlah wang perbelanjaannya untuk pergi mengembara bersama dengan kucin kesayangannya, Willow.

Willow bukanlah seekoq kucin yang biasa kucin yang berwarna hitam tu telah mengembara lebih daripada 50 ribu km di sekitaq Australia di dalam sebuah campervan bersama dengan tuannya, Rich. Rich Hobert dari Tasmania telah menjuai rumah, segala hartanya, malah sanggup beghenti gheja hanya pasai dia ingin mengembara sepanjang hayatnya di dalam capervan miliknya bersama kucinnya.

Pada bulan Februari 2017, Rich bersama Willow telah pergi ke selatan Australia, dan tu secara rasminnya telah melengkapkan lawatan Willow ke semua enam negeri dan dua wilayah di Australia. Banyak yang telah kami capai bersama dan kami jugak telah tengok beberapa tempat yang sangat menakjubkan bersama. cheq tak boleh bayangkan pengembaraan ni tanpa dia disisi cheq.

Kami telah berlayaq di Great Barrier Reef, berkhemah di ataih gunung, serta mengembara beribu kilometer di jalan berkerikel dari Bourketown, Queensland sehingga ke Northern Territory. walaupun ghamai tertanya-tanya adakah susah mengembara bersama dengan seekoq kucin, Rich kata yang dia palin selesa dengan Willow dan begitu jugak Willow. Menurutnya, Willow suka mengembara dengan Rich dan tak penah membuat kecoh.

Willow akan dipakaikan dengan kolaq pengesan setiap masa jadi Rich akan tau tang mana Willow berada. cheq sangat bangga dengan Willow, dia adalah kucin yang buat van cheq sebagai sebuah rumah dan seluruh Australia adalah belakang rumahnya. Dia adalah memba pengembara yang palin torrrbaek! -utaranews. com


Beghenti Gheja Dan Juai Semua Harta Untuk Mengembara Bersama Kucin




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme