cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Bebai Diganggu Lelaki Gatai Pompuan Nekad Gosok Dada Pada Muka Lelaki Tu


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-10 05:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Pada suatu hari biasa di tengah bandaq Ribeirao Preto di Brazil, soghang pompuan sedang sibuk bekerja mengedaqkan helaian kertaih iklan kepada oghang ghamai. Situasi hat sama dok habaq tadi bertukaq menjadi aksi menggempaqkan dengan cepat. pompuan hat sama dok habaq tadi mula merasa bebai apabila beliau telah diganggu oleh soghang lelaki gatai. Apabila dia dah tak dapat menahan sabaqnya lagi.

Dia kemudiannya nekad untuk menyerang lelaki hat sama dok habaq tadi dengan membuka bajunya dan menggosok dadanya pada muka lelaki tu. Rakaman hat sama dok habaq tadi telah menjadi viral di seluruh laman media so-siall. Netizen berbelah bahagi dengan pendapat yang berlainan. Sebahagian daripada depa menyokong cara pompuan tu membalaih dendam, manakala terdapat jugak pendapat yang menyatakan bahawa perlakuannya tu kughang sesuai pasai terdapat kanak-kanak yang mai di lokasi kejadian tu.

Rupa-rupanya, peristiwa hat sama dok habaq tadi hnaya merupakan sebuah babak lakonan saja. Pengarah Fausto Ribeiro, dari persatuan Confluencias, kata bahawa babak hat sama dok habaq tadi dibuat untuk meningkatan kesedaran masyarakat pasai isu gangguan seksuai di kelompok pompuan. Sumber rotipisang


Bebai Diganggu Lelaki Gatai Pompuan Nekad Gosok Dada Pada Muka Lelaki Tu


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme