cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Bapak Selamatkan Anak Jadi Mangsa Culik Selama 9 Bulan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-21 08:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


CHINA- soghang bapak menyelamatkan anaknya yang menjadi mangsa culik apabila terjumpa dengan anaknya tu sembilan bulan selepaih insiden penculikan. Anak kepada Chen Zhonghong yang berumoq enam tahun dibawak oleh tiga penculik ke sebuah pusat membeli-belah di Qingxin, China. Secara kebetulan, Zhonghong dok ada di pusat membeli-belah masa tu. Anak lelakinya, Cheng Jiafu diculik dari rumahnya di Kampung Matang, Qingyuan pada 27 Mei 2016.

Menerusi rakaman kamera litaq tertutup CCTV pada Februari menunjukkan polih menahan salah soghang penculik selepaih Zhonghong menyedari anaknya di pusat membeli-belah yang sama. Menurut hakim, ketiga-tiga lelaki tu dipercayai bercita-cita untuk menjuai budak lelaki tu bersama mangsa yang lain kepada keluarga yang tak mempunyai anak. Pada hari anaknya diculik, Zhonghong sedang bekerja dan anak lelakinya ditinggakan bersama soghang anak perempuannya.

Menurut laporan, ketiga-tiga tertuduh iaitu Ou, Li dan Chen disabitkan hukuman penjara, masing-masin enam, tiga dan dua tahun pasai kesalahan menculik kanak-kanak. Sumber penmerahpress


Bapak Selamatkan Anak Jadi Mangsa Culik Selama 9 Bulan

Bapak Selamatkan Anak Jadi Mangsa Culik Selama 9 Bulan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme