cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Bapak Pelajaq Mengasari Guru Sekolah Hingga Alami Kecederaan Serius Di Perut


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-21 02:16:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


BRUNEI Viral video bapak kepada soghang pelajaq memarahi dan mengasari guru sekolah anaknya sehingga mengalami kecederaan yang serius di bahagian perut. Dua video yang diupload laman Facebook Borneo tu menunjukkan bapak pelajaq yang datang bersama adik lelakinya tu dihalang oleh beberapa guru yang lain dari teruih menyerang guru terlibat. Lapoq laman berkenaan, apa yang berlaku adalah keh bapak pelajaq tak berpuas hati anaknya dihukum oleh guru terlibat tang mana pelajaq berkenaan mengadu dia telah digantung sekolah.

tapi setelah disiasat, rupa-rupanya pelajaq terlibat membuat ceghita yang tak betoi dan merayu pihak sekolah membuang kesnya. Berdasaqkan komen netizen, Cib Scxso, dua lelaki terlibat datang ke sekolah untuk berundin dan mendapatkan kepastian dari guru berkenaan apa sebenaqnya kesalahan anaknya. keh cikgu susah nak dibawak berundin. bapak kepada pelajaq yang dihukum ni hanya mau memintak kepastian awatlaa anaknya dihukum.

Malah, dia jugak memintak bukti apakah betoi anaknya merokok. Namun cikgu tu menampaq muka bapak saudara pelajaq terlibat. Maka tercetuihlah pergaduhan sehingga tumbuk menumbuk, jadi punca cikgu tu cedera, retak tulang pipi, katanya. Menurut soghang lagi netizen, Timotius Jaunih, dua lelaki berkenaan pada awainya mau menyelesaikan keh tu secara baik.

Malangnya guru berkenaan mula berkasaq dengan depa. Dari apa yang cheq dengaq depa cakap dalam video viral ni, depa mau selesaikan masalah ni dengan cara baik. tapi cikgu tu masuk saja dalam pejabat teruih berkasaq dengan depa berdua. Yang si adik kepada bapak pelajaq tu ditampaq oleh cikgu. Yang si bapak ni pulak cuba try test untuk tak menumbuk tapi cikgu tu yang mula menumbuk, teruih si bapak ni membalaihnya, katanya.

Difahamkan, keh tu telah diselesaikan dengan cara baik dan dua lelaki terlibat telah admit salah di ataih perbuatan depa tu. Namun, bapak pelajaq yang bekerja sebagai tentegha dilapoqkan telah diberhentikan serta merta. Sementara tu, guru lelaki berkenaan telah dihantaq ke hospitai untuk mendapatkan rawatan dan dipercayai mengalami pendarahan dalaman di bahagian perut.

tak kiralah sapadia yang betoi atau sapadia yang salah, janganlah memilih kekasaran untuk menyelesaikan masalah. Lebih memalukan apabila kejadian tu berlaku di sekolah, tempat anak-anak mencari ilmu. mak pak jugak dinasihatkan tak teruih percaya bila anak membuat aduan. Sebaliknya siasatan dan dapatkan kepastian dari guru sekolah. Sumber thereporter


Bapak Pelajaq Mengasari Guru Sekolah Hingga Alami Kecederaan Serius Di Perut
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme