cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Baby Shima Laku Keraih Di Indonesia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 14:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


kalau dahulu nama Baby Shima agak kughang dikenali, tapi selepaih video dia dimarahi Mas Idayu masa menyertai program realtiti D Academy Asia musim ke-3 DAA3 di Indonesia tahun lepaih menjadi viral di media so-siall, nama Baby Shima semakin dikenali. Dan, tu turut diakui oleh Mas Idayu sendiri masa ditemu buai oleh sebuah surat khabaq tempatan tang mana bekaih peserta DAA3 tu telah tak henti dihujani dengan tawaran persembahan di Indonesia dan jugak Malaysia.

Disebabkan tu jugak, Baby Shima sangat berterima kasih pada Mas Idayu pasai pasai video Mas Idayu memarahinya tu viral, namanya telah menjadi femes. Malah, Mas Idayu turut mempercayai yang tindakannya memarahi Baby Shima pada waktu tu adalah sebahagian daripada percaturan Allah SWT. Yang Allah SWT telah atoqkan untuk Baby Shima supaya dia dapat menaikkan namanya dalam industri seni.

walaupun, telah dikecam teghok, tapi Mas Idayu kata yang hubungannya dengan Baby Shima adalah sangat baik. Oleh tu, sebagai mentoq, Mas Idayu mendoakan semoga kerjaya seni anak didiknya tu semakin bersinar pasai dia memang dilahiaqkan untuk menjadi soghang artis. Selain tu, Mas Idayu jugak bakai menghasilkan single terpalin baghu hasil kerjasama dengan anak didiknya, Baby Shima tak lama lagi.

utaranews. com


Baby Shima Laku Keraih Di Indonesia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme