cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ayda Barangkali Frust Dia Beri Komitmen Tinggi Untuk Bertandin Pihak Pengurusan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-15 12:16:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


baghu-baghu ni penyanyi Ayda Jebat mencetuihkan isu hangat apabila mempertikaikan keputusan juri pasai lagu Mata dendangannya gagai ke AJL 32. Ayda jugak menerima kecaman daripada netizen yang berpendapat Ayda seharuihnya bersyukoq pasai dah jugak mempunyai rejeki dan berjaya ke peringkat Separuh Akhiaq Muzik Muzik 32. Sedaq perkara ni telah menimboikan salah paham dan barangkali buat pihak yang berkaitan dengan AJL 32 terasa, pihak pengurusan Ayda iaitu Paranormal Talents habaq, barangkali apa yang ghamai dok kata oleh Ayda tu adalah luahan ghasa frust.

Ayda dah memberikan komitmen yang sangat tinggi dari segi nyanyian serta persembahannya untuk Separuh Akhiaq Muzik Muzik 32 semuga lagu Mata dapat menarik perhatian juri. Malam tu, Ayda berusaha dengan koreografi tarian yang unik dengan kostum yang memukau. tak dinafikan memang akan ada ghasa frust setelah berpenat lelah memberikan yang torrrbaek.

Walaubagaimanapun, macam yang kami katakan sebelum ni, belum ada lagi rejeki Ayda untuk ke AJL. Janganlah putuih asa dan mempersoaikan keputusan oghang lain, usaha lagi sehingga berjaya satu hari nanti.


Ayda Barangkali Frust Dia Beri Komitmen Tinggi Untuk Bertandin Pihak Pengurusan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme