cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Awat Pasangan Suka Membebel Ni 5 Cara Mudah Untuk Memahami Dan Mengatasinya


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-05-29 04:02:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


pompuan memang tak boleh dipisahkan dari sikap suka membebel. Membebel atau berleter adalah sikap semulajadi yang ada pada diri pompuan yang bergelaq isteri atau ibu. Membebel bukanlah tanda benci atau tak suka kepada oghang disayangi tapi membebel untuk memberi teguran dan nasihat. Memang semua lelaki tak suka dibebel pasai ianya seolah-olah kesalahan tu besaq padahai ianya hanya benda yang remeh saja.

tapi soghang lelaki haruih fahami naluri dan isi hari soghang pompuan keran depa ni membebel ada sebab bukannya sekadaq suka-suka atau saja-saja. Bagi mengelakkan pompuan ni membebel mudah saja sebenaqnya, pastikan hampa jangan buat apa yang dia tak suka dan selului ringankan tulang membantu membuat gheja-gheja dirumah. Jadi disini Admin kongsikan lagu mana untuk mendalami isi hati pompuan dan mengetahui apa punca depa suka membebel.

awat pasangan suka membebel?1- Pasangan memang suka bercakap. 2- Akan menegoq sesuatu yang dirasakan perlu. 3- Inginkan satu kepastian. 4- Berasa diri tak dihargai. 5- Berasa sunyi. 6- Berasa penin pala pasai penat. 7- Menganggap lelaki pasangan tak memahami dirinya. 8- Tempat untuk melampiaskan ghasa marah dan geram. 9- Sebagai tanda warnin. Langkah untuk mengatasinya1- cuba try test tanya apa masalahnyaAnda haruih peka dengan setiap perubahan yang berlaku kepada pasangan.

Kalau muka si dia berkerut seribu atau pertanyaan hampa tak dijawab, cubalah selidik apa masalah yang berlaku. 2- memintak maafUcapan ampun tak hanya tertumpu masa hari ghaya je. Kadang-kadang tingkah laki ucapan yang tak disedari boleh mengguris hatinya. biaqpun hampa meghasakan tak buat sebarang kesalahan, janganlah terlalu ego untuk memintak ampun.

3- Jangan saja-saja buat taktahu !Perkara yang palin geram ialah apabila dia membebel, lelaki boleh pulak buat taktahu. Lebih teghok lagi ada yang teruih pakai earphone atau pasang radio kuat-kuat. Perlu diingatkan, pompuan tak akan membebel sembarangan kalau takdak isu. cuba try test dengaq dahulu apa yang nak dicakapkan kemudian bincang sebaiknya.

4-Jangan menjawabAda pompuan yang membebel tapi lelaki boleh pulak mengeluaqkan ucapan yang tak sepatutnya dicakapkan macam Awak ni takda gheja lain ke asyik nak membebel je! Atau Janganlah membebel, naik penin kepala saja ni! Nak menjawab dengan cara berhemah takpe jangan sampai keluaqkan ucapan kesat sampai teruih terluka dan susah nak diubati.

Gunakan peranan senyap sebagai reverse psycology. 5- Belajaq memujukSikap dan tingkah laki seseoghang lelaki jugak boleh jadi punca si dia membebel tanpa sebab. Jadi janganlah biaqkan pompuan meghajok sepanjang hari. Kalau boleh elakkan pergaduhan secepat yang barangkali. Bukan lelaki je ada ego pompuan jugak ada ego. Jadi sama-samalah bertolak ansoq dan cooldown demi menjaga perhubungan yang baik dan gembira.

Info ringkaih dari Dato Dr. Mohd Fadzillah Kamsah:- Lumrah semula jadi pompuan yang memiliki paraih hormon estrogen berlebihan gemaq melampiaskan perasaan dan pendapat seolah macam sedang membebel. - Telah terbukti pompuan boleh melontaqkan 30,000 kuota simbol dan ucapan dalam sehari berbandin lelaki yang hanya mampu melontaqkan 7,000 kuota simbol ucapan saja.

- Lelaki akan membebel kalau dirasakan pompuan suka dipengaruhi saja. - Lelaki jarang membebel, tapi kalau dia membebel akan disusuli dengan sikap tegaih dan ada kalanya sedikit marah


Awat Pasangan Suka Membebel Ni 5 Cara Mudah Untuk Memahami Dan Mengatasinya

Awat Pasangan Suka Membebel Ni 5 Cara Mudah Untuk Memahami Dan Mengatasinya

Awat Pasangan Suka Membebel Ni 5 Cara Mudah Untuk Memahami Dan Mengatasinya
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme