cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Awat Ghamai Sangat Artis Suka Selfie Ni


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-14 12:20:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Perangai suka selfie ni sebenaqnya tak kira la lelaki ke pompuan, semua pun memang sama je. Bukan tu je, kadang lepaih selfie tu edit kasi lagi flawless. Iya la semua pun mestilah nak nampak cun kan. Jadi hampa semua ada pikiaq takpa yang di perlukan untuk dapat gambaq selfie yang semula jadi cun? hampa semua tak perlu risau , OPPO F5 ni mempunyai 20MP kamera hadapan dan fungsi AI Beautify yang boleh kasi selfie hampa semua semula jadi mavelessss.

Nak tengok? diambik dengan OPPO F5 diambik dengan OPPO F5 diambik dengan OPPO F5 Fungsi AI Beautify ni sebenaqnya boleh mengesan tona kulit, umoq dan jugak jantina hampa semua, sebab tu selfie nampak semula jadi je. OPPO merupakan syarikat pertama yang memperkenaikan teknologi AI beautify dan sebab tu kalau kita tengok , peranti OPPO femes dengan gambaq selfrie yang jelaih dan cun.

Fungsi AI Beautify ni bukan saja dapat mengesan tona kulit, umoq dan jugak jantina, ia jugak boleh mengesan 200 facial spot bagi memberikan gambaq selfie yang semula jadi cun untuk hampa. OPPO F5 ni bukan saja power pada kameranya tapi dia ada fungsi Facial Unlock , bermaksud hampa semua tak perlu lagi cap jari untuk bukak phone hampa semua, skan je muka tu kat skirn phone, teruih boleh bukak, memang power betol la OPPO F5 ni.

Dua minggu lepaih di TV3, telah berlangsung Anugerah Skrin 2017. Meriah betoi ASK kali ni. artis-artis yang datang pun boleh tahan cun-cun semuanya. Bila upload gambaq selfie, memang meletop la masing-masin. Rasanya tak terlambat lagi toknek nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang ASK 2017 kali ni. Jom layan gambaq selfie yang di ambik dengan OPPO F5.

diambik dengan OPPO F5 diambik dengan OPPO F5 Untuk sebarang maklumat hampa semua boleh layari Facebook OPPO. Selamat Berselfie !


Awat Ghamai Sangat Artis Suka Selfie Ni

Awat Ghamai Sangat Artis Suka Selfie Ni

Awat Ghamai Sangat Artis Suka Selfie Ni






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme