cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Awat Fattah Amin Ayda Jebat Tak Bercinta Ni 3 Sebab Depa Adalah Match Made From Heaven


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-27 12:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sepanjang menulih berita hiburan di toknek ni, kadangkala toknek ada jugak tertanya-tanya awat sesetengah artis tak bercinta antara satu sama lain. Contoh palin mudah ialah Fattah Amin dan Ayda Jebat. Sekali pandang memang nampak depa berdua adalah pasangan yang sesuai. Namun cinta di antara Fattah dan Ayda tak penah termeterai. Ok mesti ada yang tak puas hati apabila toknek cuba try test nak kenenkan Fattah Amin dan Ayda Jebat kan? Tapi toknek bukan cakap kosong. toknek dah buat sedikit kajian untuk membuktikan bahawa depa berdua ni memang sesuai bercinta. Bak kata omputih match made from heaven . ni 3 sebabnya:-

1. Fattah Ayda adalah pelakon dan penyanyi Ayda Jebat mula mencipta nama selepaih menyertai Akademi Fantasia. takmau hanya menyanyi, Ayda Jebat kemudiannya mula berlakon. Banyak drama lakonannya yang meletup-letup. Sementara tu Fattah Amin mula terkenai selepaih semua drama lakonannya menjadi menjadi tumpuan ghamai. la nih Fattah turut sama bergelaq penyanyi selepaih mendendangkan suagha merdunya di dalam 2 buah lagu iaitu pompuan Terakhiaq dan jugak 1234U. Pastinya akan wujud persefahaman yang tinggi antara Fattah dan Ayda sekiranya depa bercinta pasai masing-masin mempunyai karier yang sama.

2. Kedua-duanya suka berselfie untuk tatapan peminat Satu perkara yang toknek respek dengan Fattah Amin dan Ayda Jebat ialah kekerapan depa berkongsi gambaq dan berinteraksi dengan fans di laman so-sial. depa tak kedekut untuk berkongsi gambaq selfie sebelum tidoq, sebelum memulakan shootin atau masa menghadiri majlih hiburan. dah tentu fans gembira sebab dapat melepaihkan meghoyan di dada dengan menatap wajah artis kesayangan depa.

3. Fattah Amin Ayda selfie guna Oppo F5 Tak lama lagi, OPPO Malaysia bakai melancaqkan OPPO F5 dengan tagline Capture The Reai You . Kalau hampa semua nak tau, Oppo F5 ni memang sebuah smartphone yang cukup sesuai untuk penggemaq selfie . Digelaq sebagai selfie expert and leader , salah satu kelebihannya ialah pasai kehadiran teknologi AI Beautify Recognition yang dapat menghasilkan selfie yang lebih semula jadi. Kagum betoi toknek bila tengok ciri-ciri Oppo F5 ni. Selain tu, ciri-ciri Oppo F5 yang buat toknek kagum ialah paparan skrinnya yang infiniti dan jugak resolusi Full HD , memang feel dia lain daripada lain. Kepada penggemaq media so-siall, toknek berani jamin, confirm puas hati bila layan Facebook, Youtube dan macam-macam lagi. OPPO F5 ni jugak datang dengan ciri-ciri keselamatan macam Facial Unlcok , jadi lepaih ni hampa tak perlu lagi risau tentang pasai keselamatan smartphone hampa.


Awat Fattah Amin Ayda Jebat Tak Bercinta Ni 3 Sebab Depa Adalah Match Made From Heaven

Awat Fattah Amin Ayda Jebat Tak Bercinta Ni 3 Sebab Depa Adalah Match Made From Heaven

Awat Fattah Amin Ayda Jebat Tak Bercinta Ni 3 Sebab Depa Adalah Match Made From Heaven
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme