cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Asus Malaysia Melancaqkan Siri Zenbook Dan Vivobook Baghu Untuk Pasaran Malaysia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-16 13:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


macam dijanjikan, hari ni pihak Asus telah mengadakan sebuah acara khusus di Malaysia, dan memperkenaikan sejumlah komputer riba baghu yang telah diperkenaikan masa acara Computex 2017 tempoh hari. Meliputinya adalah keluarga komputer riba ZenBook dan jugak VivoBook. Dibawah keluarga Asus VivoBook, dua komputer riba diperkenaikan, iaitu VivoBook S dan jugak VivoBook Pro.

VivoBook adalah komputer riba mampu-milik daripada Asus, mai dengan spesifikasi tinggi, tapi pada ghega sedikit rendah. Untuk VivoBook S, Asus menawaqkan dua variasi, iaitu menggunakan cip Intel Core i7 dan storan 2TB 128GB SSD pada ghega RM3699, sementara variasi Intel Core i5 dengan 1TB HDD pada ghega RM2899. Kedua-duanya turut dilengkapi skrin bersaiz 15.

6-inci, memori 4GB RAM dan dilengkapi kad grafik NVIDIA GeForce 940MX. Asus VivoBook Pro pulak menggunakan skrin 15. 6-inci, dilengkapi cip pemprosesan Intel Core i7/i5, memori sehingga 16GB RAM, ruangan storan 2TB 512SSD, dan pilihan kad grafik NVIDIA GeForce GTX 1050. Asus VivoBook Pro dijuai pada ghega bermula RM3999. Untuk keluarga Asus ZenBook pulak, yang palin berharga adalah Asus ZenBook 3 Deluxe.

Komputer riba ni mai dengan skrin 14-inci dengan bingkai nipih NanoEdge , dilengkapi cip pemprosesan Intel Core i7, memori 16GB RAM, dan ruangan storan 1TB dalam bentuk SSD. Asus ZenBook 3 Deluxe ditawaqkan pada ghega RM8299. Asus ZenBook Pro pulak mai dengan skrin 15. 6-inci dan menawaqkan resolusi sehingga 4K serta bateri bertahan sehingga 14 jam.

Melengkapkannya adalah cip Intel Core i7, dilengkapi kad grafik NVIDIA GTX 1050, memori sehingga 16GB RAM, dan ruangan storan 1TB dalam bentuk SSD. Komputer riba menyasaqkan depa yang bekerja diluaq pejabat ni berharga RM7299 di Malaysia. Dan akhiaq sekali, Asus ZenBook Flip S dengan rekaan boleh diputaqkan 360-darjah pulak akan dijuai pada ghega RM6699 di Malaysia.

Komputer riba 13. 3-inci ni pulak mai dengan cip Intel Core i7, memori sehingga 8GB RAM, dan ruangan storan 512GB SSD. Asus turut menyertakan sokongan Asus Pen bagi memudahkan catatan dan lakaran menggunakan skrin sentuh pada komputer riba ni. Asus dijangka akan memasaqkan semua komputer riba ni secara berperingkat ke pasaran tempatan dalam minggu-minggu akan datang.Asus Malaysia Melancaqkan Siri Zenbook Dan Vivobook Baghu Untuk Pasaran Malaysia

Asus Malaysia Melancaqkan Siri Zenbook Dan Vivobook Baghu Untuk Pasaran Malaysia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme