cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Artis Indonesia Mau Wajah Anak Jadi Macam Artis Kpop


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-15 17:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Kelahiran anak kedua untuk pasangan femes Indonesia iaitu Titi Kamal dan jugak Christian Sugiono telah menarik perhatian pencinta Kpop di Indonesia berikutan nama bayi pasangan tu yang bernama Kai Attaq Sugiono ghamai dok kata sama macam nama salah soghang ahli kumpulan EXO, iaitu Kai. Disebabkan persamaan nama tu, ruangan komen di Instagram Titi Kamal telah dibanjiri dengan komen-komen dari peminat EXO yang ingin mengetahui awatlaa Titi menamakan bayinya tu dengan nama yang sama macam Kai EXO.

Menyedari situasi tu, Titi kata yang dia sebenaqnya tak kenai sapadia Kai EXO yang netizen Indonesia katakan tu tapi selepaih tengok sapadiakah Kai EXO tu sebenaqnya, dia turut berharap semuga anak lelakinya tu akan membesaq menjadi sekacak Kai EXO. Memang tak dinafikan yang Kai EXO adalah soghang yang kacak, dan dah pastinya semua mak pak menginginkan anak lelaki depa membesaq menjadi soghang yang kacak tapi kalau sekacak lelaki Korea macam Kai tu umpama satu pakej lengkap.

Malah, netizen jugak turut mendoakan semuga baby Kai tu nanti membesaq bukan saja sekacak Kai EXO tapi jugak mendapat bakat yang dimiliki oleh Kai. Wow. utaranews. com


Artis Indonesia Mau Wajah Anak Jadi Macam Artis Kpop
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme