cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Apple Watch Baghu Diumumkan Dengan Sokongan Selulaq


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-13 04:32:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Apple hari ni telah memperkenaikan jam tangan pintaq terpalin baghu daripada depa, iaitu Apple Watch Series 3. Perubahan terbesaq yang dibawakan pada jam tangan pintaq ni berbandin dengan generasi sebelumnya adalah sokongan selulaq terbina pada jam tangan pintaq berkenaan. Dengan sokongan selulaq terbina yang berfungsi berasaihkan kepada e-SIM, ia membolehkan pengguna mengekaikan nombot sama nombot telefon utama hampa.

Dengan integrasi sokongan selulaq, pengguna la nih bukan saja boleh menerima panggilan dan mesej, tapi turut menggunakan ciri macam Siri dan lain-lain walaupun berjauhan dengan telefon pintaq depa. Siri untuk Apple Watch jugak turut dikemaskini dan la nih turut memberikan maklumbalaih dalam bentuk ucapan. Apple menyertakan sokongan cip dwi-teraih pada Apple Watch baghu ni, menawaqkan prestasi lebih 70 peratus berbandin generasi sebelum ni, selain cip W2 baghu yang menambah-baik sambungan macam Bluetooth dan WiFi.

Apple kata depa mengekaikan saiz asai jam tangan pintaq, dan untuk punca berkenaan, antena selulaq diintegrasikan pada panel skrin jam tangan hat sama dok habaq tadi sendiri. Melengkapkan jam tangan pintaq ni jugak adalah Apple WatchOS 4. 0 yang menyertakan sejumlah ciri-ciri baghu bersama dengannya. Apple Watch Series 3 ni akan mai dalam variasi sokongan selulaq dan jugak tanpanya.

Ia bakai mula dijuai di beberapa buah negara bermula 22 September 2017 ni.


Apple Watch Baghu Diumumkan Dengan Sokongan Selulaq


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme