cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Aoruih Gamin Box Kotak Grafik Luaran Dengan Kad Grafik Nvidia Gtx 1070


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-07 13:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Kotak grafik luaran Externai Graphic Enclosure untuk laptop-laptop yang menyokong teknologi hat sama dok habaq tadi bukanlah sesuatu yang baghu. Syarikat-syarikat macam ASUS, Dell dan Razer sudahpun mai dengan peranti depa masing-masin, tapi kebanya daripadanya biasanya mai dengan kotak kosong saja, dan hampa perlu memasukkan kad grafik hampa sendiri ke dalamnya.

Terkini, nampaknya pihak AORUS jugak bakai mai dengan kotak grafik luaran buatan depa sendiri. Di acara Computex minggu lepaih, syarikat hat sama dok habaq tadi jugak memperlihatkan peranti buatan depa, yang dinamakan AORUS Gamin Box. Apa yang membezakannya dengan banyak kotak grafik luaran yang lain ialah ia mai dengan sebuah kad grafik yang terbina di dalamnya, iaitu sebuah kad grafik NVIDIA GeForce GTX 1070.

Kotak grafik ni boleh disambungkan kepada laptop yang mempunyai sokongan teknologi Thunderbolt 3, dan selain daripada meningkatkan prestasi grafik laptop hampa, ia jugak mai dengan beberapa sokongan I/O yang lain. ni termasuklah sokongan untuk empat port USB 3. 0, dua port DVI dan satu port HDMI dan DisplayPort. Menariknya, kotak grafik ni jugak boleh ghamai dok kata lebih kecik daripada peranti-peranti yang sama di pasaran la la nih.

ni adalah pasai peranti AORUS ni direka menggunakan kad GTX 1070 yang lebih kecik dari biasa, dan walaupun rangkanya boleh dibuka, hampa perlu mencari kad grafik yang bersaiz sama dengan kad yang digunakan oleh kotak ni, macam NVIDIA GTX 1080 Mini dan sebagainya. Menurut pihak AORUS, Gamin Box ni akan mai di pasaran-pasaran terpilih dalam masa beberapa minggu ni untuk ghega 599 RM2558 .Aoruih Gamin Box Kotak Grafik Luaran Dengan Kad Grafik Nvidia Gtx 1070
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme