cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Anak Tiri Dikurung Dan Dirogol Bapak Tiri Durjana Hingga Lahiaqkan 9 Anak


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-19 08:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


soghang bapak tiri durjana di Oklahama, Amerika Syarikat didapati mengurung anak tirinya selama 19 tahun sehingga melahiaqkan sembilan anak. Henri Piette, 63 tahun, menculik anak tirinya Rosalynn McGinnih sejak dia berumoq 12 tahun dan mengahwininya secara haram. Rosalynn kemudian dibawak tinggai bersamanya di dalam khemah di sebuah kawasan pedalaman di Mexico.

Henri kali pertama merogol Rosalyn masa dia berumoq 11 atau 12 tahun di bilik mangsa di Wagoner, timoq Oklahoma. Henri jugak membawa Rosalyn di dalam sebuah van untuk menjalani upacara pernikahan tang mana mangsa diberi sebentuk cincin. Rosalyn melahiaqkan dua anak masa dia belum pun berumoq 18 tahun dan tujuh lagi bayi selepaih tu. Rosalyn yang la nih berumoq 33 tahun berjaya melarikan diri daripada Henri tahun lepaih dan mendapatkan bantuan daripada Kedutaan Amerika Syarikat di Mexico.

Henri ditangkap pada Oktober dan diekstradisi ke Amerika Syarikat. Henri Piette Dia kemudian didakwa di Mahkamah Persekutuan Oklahama ataih pertuduhan menculik dan membawa lari gadih bawah umoq dengan punca mengadakan hubungan seks. Henri jugak berdepan pertuduhan mencaboi, rogol mangsa bawah umoq dengan niat, dan penderaan kanak-kanak hingga jadi punca kecederaan.

kalau didapati bersalah menculik, dia bakai dijatuhi hukuman 10 tahun penjara dan denda AS 250,000. Sumber terengganutimes


Anak Tiri Dikurung Dan Dirogol Bapak Tiri Durjana Hingga Lahiaqkan 9 Anak


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme