cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ameng Sprin Tolak Tawaran Menyanyi Di Pusat Hiburan Juai Arak Dan Ada Khidmat Pelacoq


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-14 12:16:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sejak bebaih dari penjara dan menyertai pertandingan Gegaq Vaganza 3, rejeki penyanyi Ameng Sprin semakin mughah dan menerima pelbagai undangan nyanyian. Walaubagaimanapun, Ameng mempunyai pendirian untuk menolak segala tawaran nyanyian di pusat hiburan yang menjuai arak dan menyediakan khidmat pelacoq pasai tak mau mendekati perkara yang haram. Sejak dibebaihkan dari penjara, cheq banyak menerima tawaran menyanyi di tempat-tempat macam tu.

Sejak dalam penjara, cheq dah bertekad untuk menjauhkan diri daripada menyanyi di tempat yang ada benda haram. cheq tak mau dilihat seolah-olah mempromosikan lokasi ni. Ia bukan lagi sekadaq cheq nak menghiboqkan tapi matlamatnya dah lari. Daripada oghang tak kenai tempat tu tapi mai semata-mata untuk menonton persembahan cheq, perkara sebaliknya berlaku apabila depa kenai lokasi ni dan tau apa yang ada didalamnya.

barangkali ada sesetengah pihak yang kata apa yang dilaku oleh Ameng tu agak merugikan pasai menolak bayaran yang barangkali jugak tinggi, tapi Ameng lebih mementinkan akhirat la nih. Kami respek dengan pendirian Ameng untuk tak main ambik saja tawaran nyanyian demi wang ringgit dan sekaliguih mempromosikan tempat haram dan maksiat kepada masyarakat.

Harapnya Ameng boleh dijadikan contoh untuk oghang lain jugak.


Ameng Sprin Tolak Tawaran Menyanyi Di Pusat Hiburan Juai Arak Dan Ada Khidmat Pelacoq
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme