cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Alat Sulit Lelaki Ni Tersangkut Di Lubang Besi Gymnasium


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-13 20:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


penah tak hampa semua pegi gim? Tak ceghita la pergi untuk teman memba ataupun hampa semua sendiri yang bersenam. . , penah tak terjadinya sesuatu yang memalukan diri sendiri kat situ? Haa ni ada satu ceghita yang agak memalukan terjadi kat sorang lelaki yang rasanya baghu first time masuk gim kot. Kejadian ni telah berlaku pada soghang lelaki di Jerman.

barangkali disebabkan sel-sel otak dia sedang berhubung masa tu, dia terpikiaq untuk memasukkan kemaluanya ke dalam lubang besi pemberat yang seberat 2. 5kg. Apabila kemaluannya dah tersepit dan tak boleh dikeluaqkan, dengan perasaan yang tersangat mulu dia terpaksa memintak tolong daripada oghang-oghang yang dok ada dalam gim berkenaan. oghang ghamai telah menghantaq lelaki tu ke sebuah hospitai yang terletak berdekatan dengan bangunan gimnasium hat sama dok habaq tadi, malangnya doktoq tak dapat berbuat apa-apa pasai kemaluan lelaki tu telah mengembang sehingga susah untuk mengeluarkanya.

depa terpaksa memintak bantuan bomba untuk menyelamatkan lelaki berkenaan. Setelah diberi ubat bius, pihak bomba terpaksa menggunakan beberapa jenih alatan angle grinder, sebuah gergaji dan jugak alat penyelamat hidraulik untuk memecahkan besi pemberat hat sama dok habaq tadi. Selepaih 3 jam kemudian, kemaluan lelaki hat sama dok habaq tadi telah berjaya dikeluaqkan dengan selamat.

Pasukan bomba tu jugak telah memuat naik beberapa kepin gambaq di laman facebook depa dengan meletakkan caption : Tolong jangan tiru aksi macam ni. Jadi, lepasni berhati-hati lah nak gunakan alatan gimnasium ya. . pergi sana untuk bersenam tau jangan pikiaq benda lain nanti tak pasai-pasai tersangkut anu nya kena panggey abang bomba pulak tolong keluaqkan.

Buat malu je. utaranews. com


Alat Sulit Lelaki Ni Tersangkut Di Lubang Besi Gymnasium




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme