cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Alami Dunia Data Tanpa Had Hasil Kombinasi Iphone 8 Dan U Mobile


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-20 08:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Selepaih lebih kughang sebulan dari pengumuman iPhone 8 8 Pluih, minggu ni peranti ni akan mai di pasaran Malaysia. Peranti yang merupakan kesinambungan dari iPhone 7 ni membawakan rekaan segheba baghu yang menyokong pengecasan tanpa wayaq sekaliguih membebaihkan hampa dari belenggu penggunaan kabel. Namun terdapat satu lagi faktoq yang sentiasa membelenggu pelanggan peranti pintaq masa la nih iaitu penggunaan data yang terhad.

Acapkali peranti berkuasa tinggi macam iPhone memerlukan penggunaan data yang tinggi. Justeru tu, peranti berprestasi tinggi perlu digunakan bersama-sama pelan internet yang menawaqkan data yang tinggi atau tanpa had memang sesuai untuk peranti berprestasi tinggi. Dan U Mobile mempunyai jawapannya menerusi pelan depa, dan jugak fungsi yang turut disediakan bersamanya.

Terdapat empat tawaran dua pelan yang mudah difahami ditawaqkan oleh U Mobile. Untuk keempat-empat iPhone dengan kapasiti berlainan dan jugak saiz berlainan, dua pelan yang ditawaqkan adalah i90 dan jugak i130. Sebagai perbandingan ataih faktoq penjimatan, ghega iPhone 8 yang ditawaqkan oleh U Mobile adalah jauh lebih berbaloi dimiliki berbandin iPhone 8 yang ditawaqkan syarikat telekomunikasi lain.

Kesemuanya membawakan kontrak selama 24 bulan namun perbelanjaan setiap bulan menggunakan pelan U Mobile adalah lebih rendah, bahkan kuota data yang ditawaqkan walaupun tampak sedikit, tapi ianya disokong oleh pelbagai fungsi Onz yang menawaqkan penggunaan data tanpa had untuk aplikasi terkenai. Bagi kedua-dua pelan U Mobile ni, pengguna akan memperoleh data tak terhad tanpa had dalam pelbagai bentuk.

Pengguna dapat menstrim video dengan data chemeyy melalui pelan i90 dan bagi pelan i130 hampa boleh menstrim video dengan data tanpa had menerusi Video-Onz yang membolehkan hampa menonton video kegemaran hampa di platform terkenai macam Netflix, Youtube, iFlix Tonton dan banyak lagi. hampa jugak, dapat menstrim lagu kegemaran tanpa had melalui Music-Onz di Apple Music , Spotify, JOOX dan banyak lagi, malahan dapat menggunakan aplikasi media so-siall macam Facebook, Instagram, dan Twitter tanpa risau akan penggunaan data rahmat melalui App-Onz.

Bukan tu saja, pengguna jugak dapat buat panggilan tanpa had ke semua rangkaian menerusi Call-Onz dan bagi depa yang bergantung kepada aplikasi Waze masa memandu, pelan ni menawaqkan menggunakan data tanpa had apabila menggunakan Waze. Dan macam biasa memandangkan iPhone 8 8 Pluih membawakan paparan baghu Super Retina yang menghasilkan resolusi lebih besaq dan teliti, pastinya ia akan memberikan satu kepuasan masa menonton video di paparan iPhone 8 8 Pluih dan ia langsung tak akan mengganggu kuota data pengguna tak akan terusik masa menstrim rancangan atau filem menarik menggunakan fungsi Video-Onz.

Oleh tu, apa lagi alasan yang hampa perlukan untuk tak memiliki cepat dapatkan iPhone 8 menerusi U Mobile? Untuk lebih maklumat lanjut pasai pelan ni dan jugak tawaran dari U Mobile, hampa boleh ke cawangan yang berhampiran atau melayari laman rasmi depa. Beli: iPhone 8 8 Pluih Dari U Mobile


Alami Dunia Data Tanpa Had Hasil Kombinasi Iphone 8 Dan U Mobile






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme