cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Ainul Aishah Frust Disuruh Tutup Teksyaq Pasai Takdak Lurah


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-30 12:16:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sejak kebelakangan ni pelakon Ainul Aishah kelihatan semakin cun dan bergaya. Bukan saja serin bersenam di gimnasium, Ainul jugak ghamai dok kata semakin seksi dalam berpakaian, terutamanya setelah bergelaq kekasih soghang lelaki lacak. Bagaimanapun, ada yang tak mudah dengan cara Ainul berpakaian. soghang pengguna Instagram telah menghantaq mesej teruih direct message kepada Ainul menyuruh pelakon tu mengenakan bra push-up atau tutup saja payudaranya pasai tak mempunyai belahan teksyaq cleavage .

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya. pompuan tu yang menggunakan kata pengguna drnoorkartini habaq Ainul: teksyaq awak nampak sangat kecik. barangkali bra push-up boleh membantu? Atau tutup sajalah teksyaq . Jangan beriya sangat nak tunjuk belahan tu, sebab memang jelaih awak takdak belahan teksyaq.

Dari oghang mengata, tutup saja teksyaq tu. Hanya sedikit nasihat. Ainul menjawab dia tak ceghita kalau oghang mengata, dan memintak pompuan tu jangan jadi lawak dan jaga teksyaq sendiri. pompuan tu kemudiannya habaq: cheq bukan nak jadi lawak. Dan teksyaq cheq besaq, jadi tak perlu ceghita. Pakailah bra-push up supaya tak sakit mata memandang.

Pinggang dah cun tapi kalau tak seimbang dengan teksyaq yang cun tak jadi jugak. Ainul memuat naik salinan perbualan di Instagram tu melalui fungsi InstaStory. Ainul menulis: cheq telah kena ambush pasai kughang sempurna sebagai manusia. Adakah hampa gadis-gadis semua ghasa adil untuk dilayan macam ni hanya pasai hampa tak ada apa yang oghang lain ada? Tolong bersikap baik dan memperkasa sesama pompuan bukannya jadi kughang ajaq dan jahat mulut.

Penulih agak kagum dengan sesetengah oghang yang begitu rajin menghantaq mesej menegoq oghang yang tak dikenali pasai cara berpakaian pasai bagi penulih, memang baloq. Setakat pandang sajalah. Tinjauan penulih mendapati akaun Instagram drnoorkartini tak lagi wujud dan besaq kemungkinan hanyalah akaun muhung. Apa pendapat hampa?- toknek. com


Ainul Aishah Frust Disuruh Tutup Teksyaq Pasai Takdak Lurah

Ainul Aishah Frust Disuruh Tutup Teksyaq Pasai Takdak Lurah






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme