cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ahmad Idham Tak Ngaku Kawaq Hati Mr Cinderella Gagai Barangkali Buat Filem Tentang Pasai Netizen


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-13 17:32:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Filem kawaq Hati Mr Cinderella arahan dan lakonan Ahmad Idham telah tamat ditayangkan di pawagam-pawagam seluruh negara. Namun begitu agak menyedihkan pasai selepaih tamat tayangan filem ni hanya menerima kutipan lebih kughang RM 60,000. Gambar: Staq 2 Filem tu yang turut menampilkan Atikah Suhaime, Haliza Misbun dan Datuk Eizlan Yusof kemudiannya dikupaih Netizen dari pelbagai sudut.

Antara faktoq yang ghamai dok kata menyebabkankan kegagalan filem tu mendapat kutipan memberangsangkan ialah Ahmad Idham selaku protagonih utama dianggap dah berumoq. Dari jalan ceita, sehingga ke poster filem tu turut dkritik Netizen pasai dianggap ketinggalan zaman macam poster filem Sembilu yang dikeluaqkan pada tahun 1995. Keseluruhan artikel dengan membaca entri ni sepenuhnya.

Namun begitu, bagi Ahmad Idham, filem terbarunya tu bukanlah filem yang gagai setelah meneliti pelbagai aspek. Ujaqnya kepada Utusan Online: ni bukan sebuah filem yang gagai memandangkan cheq yakin filem ni mempunyai kandungan yang baik. Dari segi kutipan jugak tak boleh kata filem ni gagai pasai filem ni hanya ditayangkan di 30 buah pawagam saja.

masa ni kutipan filem tu dah menjangkau RM60,000 bukan RM20,000 macam yang didakwa. Setelah berita pasai kutipan yang tak memberangsangkan tu tersebaq, Ahmad Idham dilihat berbalaih hujah dengan Netizen di pelbagai platform media so-siall seolah-olah tak puas hati dengan kritikan depa. Ahmad Idham, 45, bagaimanapun takmau mengaku yang dia ialah soghang yang payah menerima krtikan.

Sebaliknya, memandangkan dia oghang lama dalam industri, setiap kritikan yang dilempaqkan diterima olehnya sebagai satu bentuk kajian: cheq adalah soghang yang suka menganalisa setiap kritikan yang diberikan. Memang jawapan yang diberikan cheq kepada netizen nampak macam provokasi, tapi depa tak tau cheq sedang mengkaji. Jadi jangan tergempaq kalau cheq keluaqkan filem berdasaqkan apa yang berlaku ni iaitu pasai netizen.

kawaq Hati Mr. CInderella mengisahkan pasai perhubungan soghang duda yang dilakonkan oleh Ahmad Idham dengan soghang pegawai perhubungan tetamu pelacoq yang dilakonkan oleh Atikah Suhaime. Filem kawaq Hati Mr. Cinderella la nih sedang ditayangkan di Astro First. toknek. com


Ahmad Idham Tak Ngaku Kawaq Hati Mr Cinderella Gagai Barangkali Buat Filem Tentang Pasai Netizen


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme