cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Adakah Wajaq Cheq Dituduh Sebagai Penyebab Masalah Sosial Nabil Ahmad Balaih Kritikan Pedaih Chef Wan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-21 09:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Pelawak dan pengacara Nabil Ahmad nampaknya kali ni dah tak boleh menahan ghasa bebai dan kecewanya apabila gaya pengacaraannya kena tegoq sekali lagi oleh Chef Wan menerusi akaun Instagramnya. Nabil menyifatkan tindakan Chef Wan yang membuat teguran secara terbuka tu tak profesionai dan seolah-olah saja-saja mau memalukan dirinya. Rasanya sebelum ni takdak oghang yang membalaih kritikannya, jadi cheq ambik peluang untuk menjawab menerusi Instagram nabilzira.

cheq bukan geram tapi kapsyen yang dimuat naiknya tu membuka ruang untuk netizen menghina cheq. Adakah wajaq dia menuduh cheq menjadi penyebab kepada masalah sosial dalam kelompok kanak-kanak macam yang dibangkitkannya? Tindakannya tu buat cheq malu, apatah lagi cheq ada mak pak dan anak-anak yang membaca kritikan hat sama dok habaq tadi. Terdahulu, Chef Wan menganggap Nabil kughang ajaq apabila menyampuk setiap kali juri ingin memberikan komen kepada peserta Gegaq Vaganza 2017.

Malah, tindakan Nabil yang mengusik dan mengajuk percakapan juri adalah sesuatu yang menjengkelkan dan khuatiaq ia mampu memberikan impak tak berapa nak elok kepada kanak-kanak yang turut menonton rancangan hat sama dok habaq tadi. Pada pendapat kami, barangkali Chef Wan tak mempunyai sebarang niat untuk memalukan Nabil ataupun Jihan tapi cuma memintak depa untuk memberikan sedikit ruang bagi juri untuk menyatakan pendapat depa semuga peserta GV 2017 dapat memperbaiki kelemahan depa.

Apa pulak pendapat hampa?


Adakah Wajaq Cheq Dituduh Sebagai Penyebab Masalah Sosial Nabil Ahmad Balaih Kritikan Pedaih Chef Wan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Onanimus
pada 2017-11-21 09:46:07
saudara yang suka PASANG NOMOR
yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI JAYA,,di no (((085342064735)))
insya allah anda bisa seperti sayamenang NOMOR RM3 JUTA , wassalam.


Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme