cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Adakah Samsung Galaxy Note Fe Bakai Ditawaqkan Di Malaysia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-11 02:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Samsung pada penghujung tahun lepaih telah menghadapi masalah dengan set Galaxy Note 7 disebabkan oleh bateri, dan telah membaik-pulih sejumlah besaq peranti berkenaan, dan memasaqkan ia kembali dibawah nama Galaxy Note FE. Di Korea Selatan, Samsung Galaxy Note FE telah ditawaqkan sejak bulan Julai 2017 lepaih. Terkini, beberapa ura-ura mai kata Samsung barangkali membawa masuk telefon pintaq berkenaan untuk pasaran tempatan.

Galaxy Note FE mai dengan spesifikasi lebih kughang sama macam Galaxy Note 7, tang mana ia menggunakan skrin 5. 7-inci dengan paparan QHD Super AMOLED, menggunakan cip Exynos 8890, memori 4GB RAM, ruangan storan 64GB, kamera hadapan 12-megapixel, dan kamera belakang 5-megapixel. Ia turut mai dengan sokongan kalih ayaq, S-Pen dan bateri berkapasiti 3200mAh.

Melalui senarai telefon yang disokong pada rangkaian Yes yang tertiris, ia memperlihatkan Galaxy Note FE sebagai salah satu peranti baghu yang akan disokong depa. Buat masa ni, pihak Samsung tak mengeluaqkan sebarang komen rasmi berkaitan dengan ura-ura ni. tapi, dengan ghega penawaran Galaxy Note 8 yang mencapai RM3999, barangkali sekiranya Galaxy Note FE ni ditawaqkan pada ghega kughang RM2500, ia barangkali menarik hati ghamai pengguna.

Bagi hampa, adakah hampa akan mendapatkannya sekiranya ia ditawaqkan di Malaysia?


Adakah Samsung Galaxy Note Fe Bakai Ditawaqkan Di Malaysia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme