cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ada Perkara Yang Tak Di Habaq Oleh Lelaki Kepada Pompuan Pasai Ni Adalah Rahsia Depa


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-10 16:34:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


kalau pompuan adalah makhluk yang misteri, lelaki jugak penuh dengan rahsia. Umumnya, lelaki menyimpan rahsia pasai tak pandai mengekspresikan sesuatu. Ringkaihnya, lelaki mempunyai rahsia yang sebenaqnya depa ingin pompuan tau. Apa rahsia hat sama dok habaq tadi? Semak ulasan memetik dari laman Boldsky:BerinisiatifLelaki adalah pihak yang serin dituntut ambik inisiatif dalam setiap perkara.

Kadangkala, lelaki ingin pompuan yang bertindak ambik inisiatif dan tak selului bergantung pada lelaki. Perkara ni membuat lelaki ghasa tak selului dituntut dalam hubungan. Berikan senyumanSedikit senyuman memberi semangat tambahan untuk lelaki. Jadi, kalau hampa sedang tak boleh berbuat banyak untuknya, sekadaq memberikan senyuman dah sangat bermakna.

Dia akan dok pikiaq hampa sepanjang hari dan membayangkan tentang pasai masa depan bersama hanya dengan sebuah senyuman. tak salah pahamRamai pompuan ghasa tobat takmau buat dah apabila buah hatinya melirik pompuan lain. depa menganggap lelaki akan segera meninggaikannya demi pompuan yang dilirik di jalanan. Padahai menurut lelaki, melirik pompuan bukan bermakna dia tertarik padanya.

Bukan pulak bermakna hampa tak cun. Jangan salah paham tentang pasai hal ni. Dia dok pikiaq andaWanita jugak serin salah paham kalau buah hatinya tak mengkhabaqkan berita setiap masa. depa berpikiaq bahawa buah hatinya melupakannya dan tak penah mengingatinya. Padahai, memang sifat lelaki yang tak pandai melampiaskan perasaannya dengan cara yang tepat.

Sehingga, tak mengkhabaqkan berita bukan bermakna dia tak dok pikiaq hampa.


Ada Perkara Yang Tak Di Habaq Oleh Lelaki Kepada Pompuan Pasai Ni Adalah Rahsia Depa
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme