cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Acer Dan Asus Menunjukkan Paparan Skrin 65 Inci Dengan Resolusi 4k Dan Kadaq Segaq Semula 120hz


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-09 17:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Lanjutan daripada laporan tang mana NVIDIA akan membantu syarikat-syarikat macam Acer, ASUS dan HP untuk membina paparan 4K bersaiz 65 inci, Nampaknya dua daripada syarikat-syarikat hat sama dok habaq tadi, Acer dan ASUS telahpun menunjukkan paparan-paparan bersaiz 65 inci depa. Acer Predatoq BFGD Paparan skrin Acer Predatoq BFGD Big Format Gamin Display ni dibina dengan ciri-ciri paparan yang cukup menarik sekali.

macam yang dinyatakan sebelum ni, paparannya bersaiz 65 inci, dan mai pada resolusi 4K dengan sokongan untuk teknologi paparan GSYNC, termasuklah ciri segaq semula 120Hz pada resolusi hat sama dok habaq tadi, yang merupakan salah satu daripada paparan-paparan pertama dengan ciri ni. Lebih menarik lagi, paparan Acer Predatoq BFGD ni jugak dilihat mai dengan ciri-ciri pertukaran mod multimedia daripada NVIDIA Shield yang membolehkan para pengguna menukaq mod paparan menggunakan pengawai mudah-alih yang mai dengan sokongan bantuan suagha Google Assistant.

ASUS ROG SWIFT PG65 BFGD ASUS pulak mai dengan paparan skrin ASUS ROG Swift PG65 BFGD, sebuah paparan 65 inci dengan resolusi 4K yang mai dengan ciri-ciri yang sama yang dapat dilihat pada paparan skrin Acer Predatoq BFGD sebelum ni. Perbezaan utama diantara kedua-dua paparan ni, selain daripada rekaan ialah paparan PG65 BFGD ni mai dengan sokongan untuk teknologi HDR High Dynamic Range , yang membolehkan para pengguna tengok gambaran yang cukup terang sekali warnanya.

Selain daripada tu, paparan ni jugak menyokong gamut warna DCI-P3, yang mempunyai lebih banyak warna daripada SRGB. Buat masa ni, tarikh pengeluaran dan tanda ghega untuk paparan-paparan skrin Acer Predatoq BFGD dan ASUS ROG Swift PG65 BFGD belum lagi diumumkan, tapi terdapat kebarangkalian besaq depa akan mai pada pertengahan tahun kelak.


Acer Dan Asus Menunjukkan Paparan Skrin 65 Inci Dengan Resolusi 4k Dan Kadaq Segaq Semula 120hz
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme