cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-24 18:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Untuk yang tinggai di sekitaq Cheraih dan KL, mesti dah tau tentang pasai Sunway Velocity Mall yang baghu dibuka beberapa bulan yang lepaih tapi barangkali ada yang belum sempat untuk ke sana jadi dalam artikel ni Ohmedia nak kongsikan beberapa tempat makan menarik yang boleh hampa semua cuba try test di Sunway Velocity Mall ni. Alang-alang tengah piasa ni, boleh enjoy tawaran-tawaran menarik dari kedai-kedai ni sekali.

1. Makan Makan by Parkson G-16, 3rd Floor Makan Makan by Parkson adalah medan selera yang hanya terdapat di Fahrenheit88 dan jugak Sunway Velocity Mall. Menariknya di sini terdapat pelbagai pilihan makanan yang boleh hampa semua dapatkan pada ghega serendah RM6 tapi confirm sangat mengenyangkan. Antara yang menjadi kegemaran kami adalah nasik Lemak Ayam Rempah RM6 , dan jugak nasik Goreng Nenaih RM6 . Haaa tu kan makanan yang sedap mampu mengenyangkan perut hampa semua tapi dalam masa yang sama langsung tak mengganggu statuih tebai poket. Hehe! ayaq Teh Tarik pun RM1 aje kat sini! ni memang kami sarankan untuk hampa semua cuba try test. Belanja memba-memba pun takpa sebab memang mughah.

2. Black Canyon 2-16, 2nd Floor Bagi penggemaq masakan Thailand, di Sunway Velocity Mall hampa semua boleh makan di Black Canyon. Kalau belum penah cuba try test makan di sini, barangkali ni masa yang sesuai sebab la la nih ada Promosi Makan Malam yang sangat sesuai untuk umat Islam berbuka puasa. ghega set bermula dari RM3

9. 90 saja siap ada kurma lagi. Boleh tengok pada gambaq di ataih. Black Canyon terletak di tingkat 2 Sunway Velocity Mall.

3. NY Steak Shack 2-27, 2nd Floor la la nih ni menu baghu yang tengah meletup di NY Steak Shack ni adalah Sizzlin Bulgogi Ribeye Steak dan K-Pop Feast Platter. Ala-ala western digandinkan dengan Korea. Terletak di tingkat 2 Sunway Velocity Mall, sungguh baq hang, NY Steak Shack mampu peghelai keinginan hampa semua yang meminati steak sejak sekian lama.

4. The Manhattan Fish Market 2-26, 2nd Floor Jenama ni barangkali dah tak perlu nak diperkenaikan. Lokasi terletak di tingkat 2 Sunway Velocity Mall, restoran yang sangat femes dengan makanan laut yang sangat sedap dan terkenai ni keghap dok dengaq diserbu pasai begitu terkenai di kelompok rakyat Malaysia tanpa mengira bangsa. kalau hampa semua ke Sunway Velocity Mall jangan lupa untuk menikmati sendiri kenikmatan berbuka puasa di The Manhattan Fish Market.

5. Fish Co B-23, B1 Floor Selain The Manhattan Fish Market, hampa semua jugak boleh ke Fish Co di tingkat B1 sebab hampa semua boleh berbuka puasa kaw-kaw pada ghega RM2

4. 50 saja soghang. Fish Co ni selului memang penuh jadi kalau ada perancangan nak berbuka puasa di sini, buat reservation dulu ya di http://fish-co. com. my/reservations. Kedainya jugak sungguh baq hang, sesuai sebagai tempat berkumpoi ghamai-ghamai dengan keluarga dan memba-handai.

6. sempoii Life Vegetarian B-03, B1 Floor Untuk yang barangkali nak ber diet atau jenih vegetarian, sempoii Life jugak ada di sana dan turut terletak di tingkat B1 sama macam Fish Co. hampa semua boleh order pelbagai variasi makanan berasaihkan sayur-sayuran yang menyenyangkan. ni memang kena cuba try test sendiri walaupun sekali.

7. Pastamania 1-23, 1st Floor Kalau semuanya tak menyelarakan tekak hampa semua, barangkali jugak hampa semua jenih rakyat Malaysia yang berselera Itali. Haha. tu pun tak perlu risau pasai di tingkat 1 ada Pastamania yang menyediakan pelbagai jenih Pasta mengikut selera anak tekak hampa semua. Pastamania jugak sebelah menyebelah dengan Family Mart so hampa semua boleh singgah untuk snek lepaih puas dengan hidangan Itali hampa semua.

8. Food Street, Food Precint 4th Floor Bagi yang selera lebih kepada pelbagai jenih pilihan makanan yang tinggai nak dipilih, boleh ke medan selera di tingkat 4, Sunway Velocity Mall ni. Pelbagai jenih menu makanan yang akan cover semua jenih selera dan citarasa hampa semua. Palin sempoii ada Boat Noodle dan Mr. Tuk Tuk! Suasana kat Food Street ni sesuai untuk bergambaq atau ber selfie sebab dekorasinya yang sangat cun. ni baghu beberapa kedai saja yang penah kami cuba try test dan dengan mudah hati untuk rekomen pulak kepada hampa kalau datang ke Sunway Velocity Mall. Sunway Velocity Mall dibuka hari-hari dari jam 10 pagi hingga 10 malam. Jadi jangan lupa kongsi artikel ni dengan keluarga dan memba-memba hampa untuk ajak depa berbuka puasa atau melepak kat sini. Kalau ke Sunway Velocity Mall dari la la nih sampai 2 Julai 2017 nanti, hampa boleh menebuih baucer F B bila berbelanja RM250 ke ataih dalam satu resit RM100 untuk pemegang kad HSBC . Untuk yang suka tapau makanan, perbelanjaan RM500 ke ataih dalam dua resit RM400 untuk pemegang kad HSBC , membolehkan hampa menebusmangkuk tingkat dengan design-design yang menarik. Jangan lepaihkan peluang untuk menebuih hadiah-hadiah ni sambey buat last minutes beli-belah untuk ghaya dan berbuka puasa ya! Untuk mendapatkan pelbagai info lain berkaitan Sunway Velocity Mall, boleh layari laman Facebook Sunway Velocity Mall di ataupun di laman web rasmi di www. sunwayvelocitymall. com. So tunggu apa lagi jom ke Sunway Velocity Mall di musim perayaan ni.


8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall

8 Tempat Makan Menarik Wajib Singgah Bila Datang Ke Sunway Velocity Mall








ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm