cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}50 Kali Jalani Pembedahan Plastik Untuk Miliki Wajah Persih Angelina Jolie


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-08 08:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Sensasi Instagram warga Iran, Sahaq Tabaq, mendakwa pada pihak media bahawa beliau telah menjalani 50 kali pembedahan dalam cubaan untuk memiliki wajah persih bak Angelina Jolie. Namun, pembedahan tu menjadikan wajahnya tak ubah macam zombi. Justeru tu, Sahaq Tabaq digelaq sebagai Pengantin Tengkorak dan zombi oleh oghang ghamai, namun beliau membidaih segala kritikan yang diterima menerusi kenyataannya pada 28 November.

hampa dan keluarga hampa akan mendapat balasan , kata Sahaq Tabaq pada laman Instagram sahartabar official. Terimalah balasan tak lama lagi pasai bertindak menghakimi dan memburukkan seseoghang , tulihnya. media so-siall asin jugak turut dikecam pasai membuat liputan secara berat sebelah. Laman sesawang asin sangat berat sebelah menerusi komen yang ditinggaikan pada gambaq cheq , kata Tabaq.

tak dapat dikonfemkan pulak hasil wajahnya tu terhasil menerusi pembedahan, tatatias, ataupun sentuhan penyuntingan menggunakan Photoshop. cheq ghasa oghang-oghang berkenaan masih dok hidup dalam kurun ke-18. barangkali depa tak penah tau akan teknologi dan mekap , tambah Tabaq. Beliau kemudiannya takmau mengaku bahawa beliau menjalani 50 kali pembedahan dan menjelaihkan bahawa beliau hanya menjalani sekali saja pembedahan.

Menurut terjemahan kenyataannya : Hello para pengikut cheq, cheq akan tetap menyimpan gambaq yang hampa kritik walaupun cheq tak menyukainya . cheq haruih jelaihkan bahawa cheq hanya menjalani sekali saja pembedahan, bukannya 50 kali. Laman web asin pulak sangat berat sebelah dalam memberikan komen pada gambar-gambaq cheq. cheq ghasa depa ni masih dok hidup pada kurun ke-18 pasai tak tau akan teknologi dan mekap.

Apa yang dinyatakan oleh sesetengah laman web pasai cheq dan keluarga cheq menunjukkan terdapat tanda-tanda jelez dan iri terhadap cheq. Wahai memba-memba cheq, hampa tetap menghakimi dan memburukkan oghang lain. Tanpa keraguan lagi, kehidupan hampa dan keluarga konfem akan menerima balasan pasai cepat betoi menuduh. Sahaq Tabaq bukanlah macam yang hampa pikiaqkan, dan akan dikenali di dunia dengan cara yang baik dan konfem ghamai yang akan menyesai pasai bagitau tanpa berpikiaq dahulu.

Tolong hormati citarasa cheq dan jangan lupa sapadia diri hampa . Gambaq ni diupload oleh beliau menunjukkan swafotonya sebelum pembedahan Inilah Sahaq Remaja berasai dari Tehran ni memulakan pembedahan hidungnya ni pulak gambaqnya setelah selesai pembedahan Tabaq telah berkongsi banyak swafoto di media so-siall, tang mana ia mencetuihkan gosip dan perdebatan di kelompok pengikutnya.

hampa sangat cun! komen soghang pengguna. hampa cun! Sila kekaikan penampilan hampa begini , kata soghang lagi pengikutnya. hampa merupakan gadih yang memukau . dan la nih hampa kelihatan teghok , kata soghang lagi pengguna. Kebanya pengikut Sahaq memintanya untuk mengurangkan modifikasi pada dirinya pasai penampilannya la nih sangat ekstrim dan tak ubah macam zombi.

tapi Sahaq tak mengendahkannya. ghamai pengikutnya lebih suka akan penampilannya terdahulu. Beliau sangat cun sebelum ni , kata pengguna. Sumber sehinggitblogspot


50 Kali Jalani Pembedahan Plastik Untuk Miliki Wajah Persih Angelina Jolie

50 Kali Jalani Pembedahan Plastik Untuk Miliki Wajah Persih Angelina Jolie

50 Kali Jalani Pembedahan Plastik Untuk Miliki Wajah Persih Angelina Jolie

50 Kali Jalani Pembedahan Plastik Untuk Miliki Wajah Persih Angelina Jolie

50 Kali Jalani Pembedahan Plastik Untuk Miliki Wajah Persih Angelina Jolie

50 Kali Jalani Pembedahan Plastik Untuk Miliki Wajah Persih Angelina Jolie
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme