cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



5 Tips Mudah Untuk Gadih Melayu Tampil Lebih Menarik Memukau Di Khalayak Ghamai


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-28 11:34:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Apabila berbicara tentang pasai gadih Melayu, perkara pertama yang toknek akan terbayang ialah lagu Gadih Melayu nyanyian Jamal Abdillah. Liriknya yang berbunyi sapadia bilang gadih Melayu tak memukau, tak menarik hati takdak menggoda membuktikan gadis-gadih Melayu ada daya tarikan yang tersendiri. Namun kebiasaannya sikap pemalu gadih Melayu buat kecantikan dan keayuan depa tak menyerlah terutamanya masa dok ada di khalayak ghamai. tapi gadih Melayu ni memang ada keunikan dan keistimewaannya yang tersendiri. Sebab itulah toknek jeronoih cinta dengan wife dan menikah dengannya. The power of Gadih Melayu. sekali dia renung, memang boleh cayaq dibuatnya. Kredit gambar: Hiveminer Borak-borak dengan wife tersayang, dia mengakui yang gadih Melayu ni ghamai yang pemalu dan suka control ayu masa dok ada di khalayak ghamai. Semuanya berpunca daripada kughang keyakinan diri dengan kecantikan sendiri. Jadi toknek tanyalah wife kot-kot dia ada tips untuk dikongsikan bagi gadis-gadih Melayu ni tampil mencurik perhatian masa dok ada di tempat yang ghamai oghang. ni beberapa tips mudah daripada wife toknek:-

1. Tunjukkan keyakinan diri hampa Apabila berjumpak dengan memba baghu, dok ada di majlih keramaian, kenduri menikah dan sebagainya, jangan hampa duduk terperosok di meja palin tepi dan makan soghang diri. Jangan jadi macam tu. Tunjukkan yang hampa mempunyai confidence dengan diri hampa. Duduk di kerusi palin kosong berdekatan dan teruih tegoq depa yang bersebelah dengan hampa. Lelaki suka dengan pompuan yang confidence. Lebih-lebih lagi dengan gadih yang buat langkah pertama untuk berkenalan. Seksi beb!!!

2. ghenyih dengan ikhlaih bila oghang pandang kita Kesilapan yang serin dilaku oleh gadih Melayu apabila di ushaq oleh oghang lain ialah cepat-cepat mengalihkan pandangan ke tempat lain dan jugak buat-buat macam tak perasan kena ushaq. Tak pun buat muka masam kelat sampai oghang lain ketaq lutut jadinya. hampa tak rugi apa-apa pun kalau membalaih pandangan hat sama dok habaq tadi dengan senyuman. Ia akan memberi tanggapan bahawa hampa soghang yang mesra, mudah didekati dan peramah. Jadi oghang lebih berani mendekati, berkawan dengan hampa sekaliguih menjadikan hampa centre of attraction. jangan segan nak ghenyih lebih-lebih lagi kalau hampa ada lesung pipit macam Wawa Zainal. comey beb!!!

3. Serlah kejelitaan mata hampa Menurut wife toknek, ghamai gadih Melayu yang tak menggunakan salah satu kelebihan depa untuk mencurik perhatian. Bagi wife toknek, mata gadih Melayu amat-amat menggoda dan mampu menyerlah kejelitaan seseoghang. Mana taknya, mata gadih Melayu bulat, berwarna hitam pekat dan dilengkapkan dengan bulu mata yang lebat. dari mata turun ke hati. Dap dup dap jantungku Sayangnya jarang gadih Melayu menggunakan kelebihan pada mata depa untuk menyerlah lagi kejelitaan yang sedia ada. Kebiasaannya dibiaqkan saja bulu mata yang lebat tu jeronoih menutupi mata sehingga buat macam depa nampak mengantuk. Kecantikan mata yang hitam pekat dan bulat tu ditutupi oleh bulu-bulu mata yang lentoq ke bawah. Tapi jangan risau. Wife toknek ada kongsikan penyelesaian untuk masalah ni:- Memperkenaikan THE FACE SHOP 2-in-1 Curlin Mascara yang konfem akan melentikkan bulu mata sekaliguih menyerlah kejelitaan mata hampa yang selama ni tersorok. Inilah senjata yang digunakan oleh wife toknek untuk menyerlah kecantikan matanya. Hanya 2 langkah saja yang perlu dilaku untuk mendapatkan bulu mata sempurna yang akan bertahan selama 24 jam. Langkah-langkahnya ialah:-

1. Gunakan Power Big Brush THE FACE SHOP 2-in-1 Curlin Maskara untuk menaikkan bulu mata hampa secara keseluruhan.

2. Gunakan Super Slim Brush THE FACE SHOP 2-in-1 Curlin Maskara untuk memastikan setiap helaian bulu mata hampa dilentikkan satu persatu. Dengan beruih ni, confirm takdak satu pun bulu mata yang tak terlentik. Kedua-dua beruih THE FACE SHOP 2-in-1 Curlin Mascara ni mempunyai ultra curlin effect dan jugak extra hold effect bagi memastikan bulu mata hampa betoi-betoi terangkat naik ke ataih dan kekai lentik sepanjang hari. Maksudnya sehari guna sekali dah cukup. Tak perlu nak tengok cermin 2,3 kali nak lentikkan kembali bulu mata hampa. One tme is enough. Tak caya? Tengok video kat bawah ni. la la nih ni tengah ada promosi THE FACE SHOP 2-in-1 Curlin Mascara yang boleh dibeli di www. thefaceshop. com. my. Bermula 4 September lepaih sehingga 12 Oktober kelak, dengan setiap pembelian Curlin Mascara hampa akan mendapat Meltin Lip Creamer dari THE FACE SHOP secara chemeyy. Selain tu kalau beli banyak-banyak, boleh dapat diskaun sehingga 15 peratus. Bolehlah hadiahkan kat adik-beradik, mak tersayang dan jugak sepupu sepapat. Jadi selepaih ni dengan THE FACE SHOP 2-in-1 Curlin Mascara, kecantikan mata hampa akan lebih terserlah dan pastinya buat hampa tampak lebih menarik dan memukau masa dok ada di khalayak ghamai. Bak kata pepatah, dari mata turun ke hati. Silap-silap boleh dapat calon suami teruih lepaih guna Curlin Mascara dari THE FACE SHOP ni. Maklumat lanjut boleh baca di www. thefaceshop. com. my. Wife toknek dah ngaku memang hebat kesan mascara THE FACE SHOP ni. Sekali guna, confirm puas hati dan tak cari mascara lain dah. Impaknya memang awesome pada mata hampa.

4. Tunjukkan kemesraan hampa Bila ada oghang yang tak dikenali mendekati hampa dan memulakan perbualan, janganlah jawap sekadaq sepatah dua. Jangan jugak sekadaq jawap ya atau tak . Tunjukkan kemesraan hampa. Tak salah untuk berborak selagi hampa tak melampaui bataih. Banyakkan jugak bertanya untuk keep the conversation goin. Jangan hanya sebelah pihak saja yang nampak bersungguh-sungguh untuk memulakan perkenalan.

5. Jadi diri hampa sendiri Last but not least, jadilah diri hampa sendiri. hampa akan lebih yakin dan tampak menarik sekiranya menampilkan perwatakan hampa yang unik tu. Jangan cuba try test menjadi oghang lain. Lagipun ia tak berbaloi untuk menjadi oghang lain semata-mata hanya untuk menjadi perhatian oghang ghamai. tu 5 tips mudah daripada wife toknek untuk hampa semua yang ingin tampak lebih yakin dan menarik di khalayak ghamai. Cubalah satu persatu. Jangan pulak terburu-buru nak buat semuanya sekaliguih. Boleh bermula dengan mencantikkan mata hampa menggunakan THE FACE SHOP 2-in-1 Curlin Mascara. lepaih tue slow-slow amalkan tips yang lain pulak. Selamat cuba try test try test!!!


5 Tips Mudah Untuk Gadih Melayu Tampil Lebih Menarik Memukau Di Khalayak Ghamai

5 Tips Mudah Untuk Gadih Melayu Tampil Lebih Menarik Memukau Di Khalayak Ghamai

5 Tips Mudah Untuk Gadih Melayu Tampil Lebih Menarik Memukau Di Khalayak Ghamai

5 Tips Mudah Untuk Gadih Melayu Tampil Lebih Menarik Memukau Di Khalayak Ghamai

5 Tips Mudah Untuk Gadih Melayu Tampil Lebih Menarik Memukau Di Khalayak Ghamai






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme