cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



5 Makanan Diet Yang Palin Menjijikan Di Dunia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-05 05:26:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Diet adalah salah satu teknik yang serin dilaku setiap oghang yang ingin menurunkan berat badan depa. Dan, ia jugak telah dilaku sejak beratuih tahun dahulu lagi yang terbukti melalui penemuan bukti-bukti sejarah yang menunjukkan pada abad ke -19, sebahagian besaq masyarakat di dunia mula berusaha untuk menurunkan berat badan depa. Teknik dan makanan yang digunakan untuk setiap oghang apabila diet jugak berbeza, mangkaq atau kadang-kala boleh jadi sangat menjijikan sehingga tak boleh diterima akai.

Namun, oghang sanggup laku apa saja asaikan depa dapat bentuk atau beraat badan yang depa inginkan. Jadi, berikut merupakan 5 jenih makanan diet yang palin menjijikan di dunia menurut The Daily Mail, Ayds Candy Pada akhiaq tahun 1970, Ayds Candy telah menjadi makanan diet yang palin laris dan digemari oleh masyarakat di Kanada. Namun, tak ghamai ketahui gula-gula yang diproses tu sebenaqnya diperbuat daripada mix cokolat, karamel, perisa butterscotch, dan yang palin menjijikkan adalah phenylpropanolamine, iaitu perangsang yang digunakan untuk merawat masalah pundi kencin anjin.

Gula-gula tu kemudiannya telah diharamkan oleh kerajaan Kanada pasai telah jadi punca peluh yang berlebihan, kegerinkan kelenjaq lendiaq dan boleh jadi punca strok. Kapaih Trend memakan kapaih bermula dari tabiat model-model yang percaya kapaih tu tinggi kandungan serat yang boleh buat depa berasa kenyang dalam tempoh masa yang lama. depa biasanya akan mencelup kapaih ke dalam jus dan memakannya sebanyak 5 kepin.

Serat poliester yang terdapat dalam kapaih takdak sebarang ghasa, tapi ia tak baik untuk kesihatan. Diet macam tu boleh buat saluran usus tersumbat sehingga merosakkan sistem pencernaan. Leaner Cream Krim yang tak mengandungi susu atau bahan tenusu yang lain tapi tinggi kandungan minyak dan jugak mengandungi pelbagai bahan kimia bermula daripada silicon dioksida, sehingga ke sodium kaseinate.

Leaner cream biasanya diambik dengan cara mencampoqkannya ke dalam secawan kopi hitam, namun disebabkan rasanya yang teghok, tak ghamai oghang mengunakan teknik diet ni. Cacin Pita Pada awai tahun 1900, ghamai oghang telah berputuih asa dalam menurunkan berat badan depa sehingga nekad memilih untuk memakan cacin pita yang masih dok hidup dengan harapan cacin tu akan hidup di dalam perut depa, dan menyerap ke semua kalori sehingga berat badan depa boleh menurun.

Menu diet extreme ni ghamai dok kata masih dok lagi diamalkan oleh sebahagain masyarakat di daerah Eropah. Kentang Cuka Ahli politik yang jugak soghang penyai romantik, Lord Bryon adalah soghang ikon diet yang palin femes dan sangat dikenali pasai obsess ingin menurunkan berat badan sehingga nekad buat mogok lapaq. Bryon hanya bergantungke pada kentang yang direndam ke dalam cuka sebagai makanan utamanya.

Hidangan tu akan dimakan Byron selepaih matahari terbenam. Namun malangnya, Byron telah meninggai dunia masa berumoq 36 tahun akibat demam panaih. utaranews. com


5 Makanan Diet Yang Palin Menjijikan Di Dunia

5 Makanan Diet Yang Palin Menjijikan Di Dunia




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme