cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



5 Aplikasi Menarik Untuk Pengguna Iphone Sepanjang Bulan Ramadhan Ni


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-05-28 04:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Bulan Ramadhan menjelang tiba sekali lagi pada 2017 ni, dan dengan perkembangan arena teknologi, semestinya hampa ingin uruihkan beberapa perkara secara pintaq, sekaliguih menggunakan telefon pintaq hampa secara produktif sepanjang bulan Ramadhan ni. Untuk punca berkenaan, berikut merupakan sejumlah aplikasi yang boleh membantu hampa; Waktu Solat, Kiblat, Dan Sebagainya Untuk punca mengetahui waktu solat, salah satu aplikasi terkenai pada peranti mudah-alih adalah Muslim Pro.

Menggunakannya, hampa boleh menyemak waktu solat semasa dengan mudah, selain turut tengok arah kiblat, dan menggunakan aplikasi sama untuk membaca al-Quran. Bersempena dengan Ramadhan jugak, Muslim Pro turut menawaqkan sokongan doa khusus bersempena Ramadhan. Muat-Turun Muslim Pro untuk iOS Menguruihkan Apa Yang Perlu Dibeli Untuk Sahoq Dan Berbuka Dengan menguruihkan apa yang diperlukan untuk sahoq dan berbuka, hampa dapat mengurangkan pembaziran membeli perkara yang tak diperlukan.

Untuk punca berkenaan, hampa boleh menggunakan salah satu aplikasi menarik dinamakan AnyList. Melaluinya, ia memudahkan hampa menguruihkan pembelian barangan runcit atau menguruihkan resipi untuk memasak. Menggunakannya, hampa boleh merancang untuk membeli apa yang diperlukan untuk sahoq dan berbuka bagi punca memasak sesuatu makanan yang diinginkan.

Muat-Turun AnyList untuk iPhone mangkit Sahoq Dengan Penggera Interaktif mangkit sahoq barangkali salah satu perkara yang mencabaq. Bagi hampa yang sedia mempunyai masalah untuk mangkit kepada bunyi penggera jam biasa, barangkali boleh cuba try test try test Rocket Alarm. Melalui aplikasi ni, ia diintegrasikan dengan beberapa ciri-ciri iPhone lain macam kalkulatoq, kamera dan sebagainya dan memerlukan hampa menyelesaikan cabaran ringkaih sebelum penggera ditamatkan.

Muat-Turun Rocket Alarm untuk iPhone Menjadikan Aktiviti Harian Lebih Produktif Jangan jadikan alasan berpuasa untuk kughang produktif. Gunakan beberapa aplikasi dalam menguruihkan aktiviti harian hampa dengan lebih produktif, termasuk membina tarbiah harian hampa untuk melaksanakan lebih tugasan. Disampin tu, aplikasi ni jugak membantu hampa lebih memfokuihkan kepada sesuatu tugasan, selain memberikan notifikasi kepada hampa sekiranya masa untuk selesaikan tugasan berkenaan semakin lebih kughang tamat.

Muat-Turun Productive Habit untuk iPhone Muat-Turun Timeglass Countdown Timer untuk iPhone Uruihkan Perbelanjaan Dan Wang keluaq Masuk Berbelanja tanpa pemantauan akan buat hampa terlebih belanja dan boros sekaliguih menjejaihkan simpanan hampa. Untuk mengelakkan perkara berkenaan, salah satu perkara yang boleh dilaku aalah menguruihkan perbelanjaan dan mencatatkan wang keluaq dan masuk.

Salah satu aplikasi yang boleh membantu untuk punca berkenaan adalah My Tabung daripada Bank Negara Malaysia membolehkan hampa mencatatkan sebarang perbelanjaan, ataupun wang masuk ke simpanan hampa. Muat-Turun My Tabung untuk iPhone Selain daripada sejumlah aplikasi ni, terdapat pelbagai aplikasi yang membantu hampa menguruihkan beberapa perkara sepanjang Ramadhan ni mahupun selepaihnya.

Bagi hampa sendiri, sekiranya mempunyai sebarang aplikasi menarik, jangan lupa kongsikan ia bersama kami.


5 Aplikasi Menarik Untuk Pengguna Iphone Sepanjang Bulan Ramadhan Ni




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm